top of page

Üdvözlünk a Budapest Evezős Egyesületben!

A Népsziget déli végén, az Újpesti-öböl partján helyezkedik el a Budapest Csónakház, amely immár több mint 100 éve, a történelem viharait átvészelve különböző nevű, de azonos értékrend szerint működő egyesületek formájában ad otthont a Duna és az evezés szerelmeseinek.

 

Az egyesület - hagyományaihoz híven - a szabadidősportra és a versenysportra egyaránt lehetőséget biztosít minden korosztály számára. A csónakház egész évben, a hét minden napján nyitva tart, ahol az evezésen kívül kondicionálóterem, evezős ergométer terem, tornaterem, tanmedence és szauna áll a sportolók rendelkezésére.

Csoportjaink 10 éves korosztálytól kezdve kezdik az evezés oktatását, amelynek célja az egészséges, sportos fiatalokon túl a profi evezős sportolók utánpótlásának biztosítása. Szakmai programunk egységes útként képzeli el a játékos ügyességi edzésektől az olimpiai edzőtáborokig tartó folyamatot, amelynek köszönhetően egyesületünk jelenleg is sok nemzetközi eredménnyel büszkélkedhet, többek között nálunk nevelkedett és edz ma is a kétszeres olimpikon Pétervári-Molnár Bendegúz.

A Budapest Evezős Egyesület Magyarországon szinte egyedülállóan nyújt szolgáltatásokat hobbi és szabadidő sport címmel azon evezni és mozogni vágyó felnőtt sportkedvelőknek is, akik szeretnék megtapasztani az evezős klub magával ragadó hangulatát és az evezős mozgás sokszínűségét. Az edzéseken túl nagy hangsúlyt fektetünk a klubéletre, az edzések mellett gyakoriak a közös programok, mint a társasozás és bográcsozás vagy grillezés.

Elnökségünk:

Sváb Dorottya - elnök

Pétervári-Molnár Bendegúz - elnökhelyettes

Horváth-Müller Márk - titkár

Csányi Gabriella - elnökségi tag

Cseh Ottó - elnökségi tag

bottom of page