top of page

Egy felejthetetlen élmény a Budapest Csónakházban

Egyesületünk a verseny- és a szabadidő sport mellett rendszeresen ad otthont rendezvényeknek, legyen szó céges csapatépítésről, iskolai programról vagy baráti összejövetelről.
 

Befogadóképesség kültéri rendezvény esetén 200 fő; beltéri rendezvény esetén 60 fő
 

Amit nyújtunk a rendezvények során:

Vízi sportok

Sárkányhajózás

Evezés

Kajakozás

Kenuzás

Szárazföldi programok

Kispályás foci

Ergométeres verseny

Pingpong

Csocsó

Vízparti hangulat

Bográcsozás

Tábortűz

Naplemente

Motorcsónakos kirándulás

For an overview of our offering in English click here.

Ha szívesen tartanád nálunk a rendezvényed, a lenti gombra kattintva elérhető 

kérdéssor kitöltésével tudsz ajánlatot kérni

a számodra megfelelő időpont, programok és étkezési opció megjelölésével:

További információért keresd Müller Márkot az info@evezz.hu címen vagy a +36 70 605 1714-es számon van lehetőség, vagy olvasd át az oldal alján található gyakori kérdéseket.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hány fős lehet egy rendezvény?

A rendezvényeknek minimum létszáma nincs, akár kis csoportban is élvezhetitek a csónakházi hangulatot. A maximális létszám kültéri rendezvény esetén 200 fő, míg beltéri rendezvény esetén 60.

Milyen eszközök állnak rendelkezésre?

Minden rendezvényhez tudunk biztosítani (akkor is, ha nem mi főzünk) létszám függvényében sörpadokat, evőeszközöket, tányérokat, poharakat, bográcsozáshoz tüzifát.

 

Mennyire előre kell lefoglalni a rendezvényt?

Érdemes előre foglalni, különösen a nyári-kora őszi időszakban, mert akkor kevesebb szokott lenni a szabad időpont, ha már nagyon közel van a rendezvény, akkor sincs minden veszve! Írj nekünk, és mindent meg fogunk tenni, hogy meg tudjátok valósítani a közeli időpontban is.

Saját szervezésű külső szolgáltatók (pl. catering) bevonható az eseménybe?

Igen, rendszeresen adunk helyet rendezvényeknek külső szolgáltatókkal.

 

Mi történik ha esik az eső?

Rossz idő esetén rendelkezésre áll a csónakház társalgója, amely 60 fő befogadására alkalmas. Amennyiben ennél magasabb a létszám, vagy biztosra szeretnél menni a kültéri programokkal, javasoljuk egy esőnap lefoglalását, amely esetben fenntartunk neked egy alternatív dátumot a rendezvény megtartására.

Megoldott a helyszínen a parkolás?

Igen, a helyszínen minimum 30 autónak elegendő parkoló áll rendelkezésre, de a Népsziget többi részén ezen felül is van parkolási lehetőség.

Rólunk mondták

"Az egyik legjobban sikerült céges csapatépítő programunkat tartottuk a Csónakházban! A kollégák nagyon élvezték a Népsziget magával ragadó hangulatát, a sárkányhajózást és a bográcsozást is. Kedves csapat, profi kivitelezés! Nem tudtam olyat kérni, amit nem oldottak volna meg."

"Kiváló helyszín egy egész napos iskolai programra! Közel van a belvároshoz, így a közlekedés nem okoz nehézséget, a helyszín mégis olyan, mintha elutazott volna az ember. A diákokkal egész nap izgalmas vízi-és szárazföldi programokat tartottunk, este pedig még a szülők is tudtak csatlakozni egy bográcsozásra."

"Rendszeresen járunk ide a barátaimmal, nagyon szeretjük. Mivel egyikünknek sincs még nagy kertje, a Csónakházba szoktunk jönni egy esti bográcsozásra, tábortüzezésre vagy társasozásra. Ha az időbe belefér, még egy vízi edzésre is beugrunk a fiúkhoz a buli előtt."

bottom of page