top of page

Milyen formában sportolhatsz nálunk?
Budapest Evezős Egyesület jogviszonyai

Sportoló (bérletes)

Részt vehet vezetett edzéseken, edzések ideje alatt telephasználatra jogosult. Vásárolhat egyesületi ruhákat, az egyesület színeiben indulhat versenyeken. Az egyesület szabályait tiszteletben tartja, valamint alkalmi vagy időszakos bérletet vásárol. A bérlet típusokról és árakról itt tájékozódhatsz.

Egyesületi tag

A közgyűléseken való részvételen keresztül formálhatja az egyesület jövőjét. Az egyesület területét és eszközeit a vezetett edzések mellett az edzés időn kívül is használhatja. Igényt nyújthat be a klubvezető felé saját állandó szekrényre, magánhajó tárolásra, valamint a klub területén tartott kisebb, 20 fős összejövetel szervezésére. A tagfelvételről az elnökség dönt, tag avatási ceremónia évi két alkalommal kerül megrendezésre az egyesületben, melynek keretében az új a tag jogosulttá válik egy egyesületi pólóra is. A tagság fenntartásához az egyesület szabályzatának tiszteletben tartása és tagdíj folyamatos fizetése mellett, az egyesület által rendezett évi 4 karbantartó napból legalább kettőn való részvétel, vagy azzal egyenértékű, egyéni megbeszélés alapján történő felajánlás szükséges. A tagdíj összege havi 13.500 vagy évi 140.000 Ft.

Pártoló tag

Részt vehet vezetett edzéseken, részese a klub életnek: értesül a klub eseményeiről, meghívást kap egyesületi rendezvényekre. Pártolói tagdíj folyamatos fizetése mellett jogosult 25% kedvezményre az alkalmi és időszakos díj összegéből. A pártoló tagdíj összege havi 4.000 vagy évi 40.000 Ft.

Tiszteletbeli tag

Olyan tag, akinek tagsága a klub hírnevét és népszerűségét mozdítja elő kiemelkedő sportteljesítményének vagy egyesületi munkásságának köszönhetően. Nincs tagdíjfizetési kötelezettsége, ugyanolyan jogok illetik meg, mint az egyesületi tagot, tagságáról közgyűlés dönt. 

Bővebb információért keresd Müller Márkot az info@evezz.hu-n vagy a +36 70 605 1714-es telefonszámon!

bottom of page