Felnőtt oktatás, edzés

Felnőtt evezős oktatás

Budapest-Baja

Egyesületünk minden korosztály részére nyitott, így várjuk a kezdő, újrakezdő felnőttek jelentkezését is. Amatőr csoportunkba 18 éves kortól lehet jelentkezni, felső korhatár nincs: volt már 65 éves kezdő evezősünk is!

A csoport tagjai az evezős tudás elsajátítása után: járhatnak csak rekreációs céllal sportolni hozzánk, csatlakozhatnak az egyesület által szervezett túrákhoz, és részt vehetnek hosszú, illetve rövidtávú versenyeken is.

Kezdő felnőttek részére oktatást hétfőn, szerdán és pénteken este 6-tól 8-ig tartunk. (3/4 6-ra érdemes érkezni, hogy legyen idő regisztrálni, átöltözni. A gyakorlott evezősök kedden és csütörtökön is jöhetnek edzeni.)

A programba folyamatosan, bármikor be lehet kapcsolódni, a vízreszállás során a hajóbeosztást az aktuális evezős tudás alapján végezzük el: a hasonló tudásszintű evezősök kerülnek egy hajóba, minden esetben edző, vagy egy-egy gyakorlott evezős vezetésével. A vízreszállás egyedüli feltétele a biztos úszás tudás, bár erre általában nem szokott szükség lenni. :-)

Az első foglalkozás elején rövid elméleti ismertetés történik, amelynek során a hajó és az evezők felépítésének, használatának bemutatására, valamint a legfontosabb vízi közlekedési szabályok ismertetésére kerül sor. Az elméleti oktatást követően, evezős ergométeren mutatjuk meg az evezős mozgás alapjait, majd ezt követi a vízreszállás.

Hétvégéken általában túrákon, versenyeken veszünk részt, illetve a gyakorlott evezősök önállóan is edzhetnek, de szoktunk szervezni a csapatnak évente grillpartikat, bulikat is.

A téli időszakban (novembertől-márciusig) sem zár be csónakházunk: evezős ergométeren, és tanmedencében lehet gyakorolni az evezést, valamint konditermi, erőnléti és futó edzéseket tartunk.

ÁRAK:

Többféle lehetőség közül lehet választani:

3.000.- Ft/alkalom, vagy
15.000.- Ft/hó, vagy
60.000.- Ft/félév, vagy
100.000.-Ft/év,

amelyet lehet átutalással, a helyszínen készpénzzel, vagy bankkártyával, illetve Széchenyi-kártyával fizetni.
Az edzések ALL YOU CAN MOVE (XXL) kártyával is igénybe vehetők.
A hajó használatáért és a csoportos oktatásért külön díjat nem kell fizetni!
Más időpontban egyéni oktásra is van lehetőség, amely a fenti díjakon felül +6.000.-Ft/óra összeg ellenében vehető igénybe.

AJÁNLOTT ÖLTÖZET

Az időjárástól függően, hosszú, vagy rövid nadrág, póló, melegítő felső. A lényeg, hogy kényelmes legyen, de ugyanakkor ne legyen túl bő, hogy ne akadjunk bele evezés közben. (Nadrágnak pl. egy kerékpáros nadrág ideális választás.)
Strapabíró zoknit, vagy egy vékony talpú cipőt, (pl. un. tenisz cipőt) vegyünk fel evezéshez.
Esőben, (vagy erősen tűző nap esetén) viseljünk sapkát!
Hűvösebb időben (15 fok alatt) vesemelegítő használata javasolt, erre a legalkalmasabb egy neoprén fogyasztó öv.
Van aki az evezéshez szokott felvenni egy vékonyabb kesztyűt (pl. kerékpáros kesztyűt), de erről megoszlanak a vélemények.
Minden eshetőségre felkészülve minden esetben legyen nálunk egy váltás száraz ruha!

Várunk szeretettel!
Ha van érdeklődő barátod, barátnőd, kollégád, akkor hívd el őt is!

További információk:

Preil Róbert: 06-20-951-2806

Tarján Tamás: 06-30-341-4728

Öböl

Kajak oktatás, edzés

Felnőttek részére kajak oktatást május elejétől, szeptember végéig tartunk: hétfőn, szerdán és pénteken délután 5-től 7 óráig.
(Az oktatást a hétfői napon lehet kezdeni.)
A gyakorlattal rendelkezők kedden és csütörtökön is jöhetnek kajakozni.

SÁRKÁNYHAJÓZÁS Grill Este LOVE
AYCM
OTP MKB K&H

Támogatóink

EMMI MOB NSK MESZ 13.Ker.Önk. SKLUT 13 Expodom BEST CRM Vidám Vidra OVER

© 2018 Budapest Evezős Egyesület - Budapest Csónakház

Cím: 1138 Budapest, Népsziget út 1-3.

Telefon: +36 30 341 4728

E-mail: info(kukac)evezz.hu

Bankszámla szám: 16200010-61399055-00000000

Adószám: 18040843-1-41