Rendezvényszervezés

Csapatépítő programok

Sárkányhajózás

Népszigeti vízitelepünk ideális helyszíne evezéssel, sárkányhajózással egybekötött csapatépítő programoknak:

- kisebb szülinapi zsúrok,

- céges rendezvények,

- de akár több száz fős családi napok szervezését is vállaljuk!

A vízi sportok mellett a parton szárazföldi sportolási lehetőségek is rendelkezésre állnak:

 • kispályás foci
 • tollaslabda
 • ping-pong
 • csocsó
 • biliárd
 • evezős ergométerek, amelyeken virtuális evezős versenyek rendezhetők
 • de lehetőség van felfújható játékok (óriáscsúszda, ugrálóvár, stb.) megrendelésére is.

A rendezvényhez sörpadokat biztosítunk, amelyeket az Újpesti-Öbölre néző teraszunkon, illetve a Duna parton lehet elhelyezni, de rossz idő esetén 80 nm-es klubtermünk is rendelkezésre áll. Igény esetén sörsátrak is felállíthatóak.
Az étel-ital fogyasztás megoldható "hozott anyagból", amihez bográcsokat, grillsütőt tudunk biztosítani. Természetesen igény esetén catering is rendelhető az eseményhez.

Iskolai sportnapok

Kötélhúzás

Egyesületünk Népszigeti vízitelepe tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt jól megközelíthető. A zöld környezet, az állóvízi kijárat, ideális helyszín iskolai sportnapok megrendezésére, egy-egy osztály, évfolyam, de akár egy egész iskola részére is.

Sárkányhajózás

Vízparti helyszínünk legkedveltebb programja a sárkányhajó kipróbálása, illetve több csapat esetén sárkányhajós versenyek lebonyolítása. Látványos, izgalmas dologról van szó, melyet maximális biztonság mellett próbálhatnak ki még az úszni nem tudók is! A gyermekek számára a hatalmas, mély hangú dob „ütlegelése” külön élményt jelent.

Túrakenuzás, kajakozás

Nyári vizitúrára készülő iskolai osztályok részére oktatást, gyakorlási lehetőséget biztosítunk túrakenukban, túrakajakokban. Lehetőség van a túrakenukból katamaránok összeállítására is: így tökéletesen borulásmentesen is vízre lehet szállni. A programok során mentőmellényt, kísérő motorcsónakot is biztosítunk.

Sportversenyek

A vízitelepen többféle sportolási lehetőség áll rendelkezésre, amely további házibajnokságok lebonyolítását teszik lehetővé:

 • ping-pong
 • tollaslabda
 • kötélhúzás
 • tréfás váltóversenyek
 • kispályás foci
 • csocsó

VIRTUÁLIS EVEZŐS VERSENY

Evezős ergométereink számítógépre, illetve kivetítőre kapcsolva lehetővé teszik, hogy a teremevezős gépeken virtuális evezős versenyt rendezzünk. A gépeken izgalmas egyéni, csapat és váltóversenyt is tudunk rendezni. (Az interneten keresztül akár másik helyszínen levőkkel is lehet versenyezni.)

Felfújható játékok

Mind a felnőttek, mind a gyerekek nagy szeretettel és élvezettel vetik bele magukat, a különböző felfújható játékok nyújtotta kalandokba. A játékokhoz természetesen komplett szolgáltatást biztosítunk, melynek során képzett animátoraink nem csak a résztvevők biztonságára, hanem jókedvére is ügyelnek.

Egyéb programok

Lehetőség van önálló élelmezésre, akár bográcsos étel, akár grill-party keretében! Minden szükséges eszközt biztosítunk, csak az alapanyagokat és a szakácsot kell hoznia, de megegyezés alapján ezt is tudjuk vállalni! Lehetőségeink szerint egyéni igényeknek is meg tudunk felelni.

További információk:

Tarján Tamás: +36-30-341-47-28

Ajánlatkérés:

info(kukac)evezz.hu

Gyermekprogramok Dunaparti Feljújható játékok Ergo verseny Esküvő
AYCM
OTP MKB K&H

Támogatóink

EMMI MOB NSK MESZ 13.Ker.Önk. SKLUT 13 MAGNET Expodom Vidám Vidra OVER

© 2018 Budapest Evezős Egyesület - Budapest Csónakház

Cím: 1138 Budapest, Népsziget út 1-3.

Telefon: +36 30 341 4728

E-mail: info(kukac)evezz.hu

Bankszámla szám: 16200010-61399055-00000000

Adószám: 18040843-1-41